Ingatlanfejlesztés

Eladó Újépítésű 110nm-es Nappali+3 hálós, kényelmes elosztású ikerház 200nm-es telekkel.


Az ingatlan a 3. kerületben csöndes családi házas övezetben fekszik a békásmegyeri hév megállótól 15 percre, a buszmegállótól 50 méterre. A telek kiválasztásánál kiemelt szempont volt, hogy déli fekvésű legyen és ne legyen átmenő forgalom. Alaprajz szerint a földszinten van egy kényelmes előtér, fürdőszoba, konyha, tároló- kamra, nappali, étkező és garázs. A nappaliból közvetlenül egy 24 négyzetméteres teraszra léphetünk ki. Az emeleten 3 szoba egy fürdőszoba és a közlekedő található. Az egyik szobából egy 7 négyzetméteres kertre néző erkély nyílik. A falak 30 Porotherm téglából épültek 10cm-es szigeteléssel. Az ikerház elválasztó falai között 2x20 centiméteres hanggátló tégla és közte 5 cm EPS szigetelés is található, így a két lakás szerkezetileg is elkülönül egymástól. A fűtést kondenzációs gázkazán biztosítja, melegvíz tárolóval. Az ár tartalmazza az épület kulcsrakész átadását, a térkövezést, a kerítéseket és a kertrendezést is. A kulcsrakész állapot tervezett határideje 2018.I negyedév. Az ár 69,9 millió Ft.

Látványterv A

Látványterv B

Alaprajz földszint

Alaprajz földszint

Alaprajz emelet

Alaprajz emelet

Helyszínrajz

Helyszínrajz

- Műszaki leírás -


Az összközműves telek teljes mérete 790 négyzetméter 1 lakás mérete 111 négyzetméter az 1,9 méteres belmagasságot figyelembe véve.
Minden lakáshoz tartozik egy 24 négyzetméteres terasz, valamint egy erkély. A 20 négyzetméteres padlástér alkalmas tárolónak. Az épület 30-as porotherm téglából épült, 10 cm-es nikecell szigeteléssel. A hangszigetelés a két lakás között 2 x 20 cm silka betontégla, közte 5 cm nikecell. A fűtés gázfűtés, westen condenzációs bojler, 33 KW, 60 literes melegvíz tárolóval. A nappaliban, konyhában és a földszinti fürdőben padlófűtés, a többi helyiségben radiátor van. Napelem és klíma kiállások kialakítva. Riasztórendszer az árban. Redőnytokok beépítve, motoros redőnyhöz kialakítással. Az eladási ár tartalmazza a hideg (40x40-es lapok), illetve a meleg burkolatot bruttó 5000 Ft/négyzetméterig, hálóban lerakva. Egyéb lerakás felárral megoldható. A beépített Geberit Wc és Bidé, valamint a zuhanykabin és a kád az árban, de a csapok nem. A beltéri ajtókat 60.000 Ft-ig/db az ár tartalmazza.
A festéssel kapcsolatban az ár tartalmazza a helyiségek glettelését és egy világos színre történő festését. Minden egyéb szín, tapéta, gipszkarton díszítés stb. felárral megoldható. A lakásokhoz a garázson kívül autóbeálló is kialakításra került. Tereprendezés és kerti csapok az árban, de parkosítás nem. 80% -os a jelenlegi készenléti állapot Költözés előleg fizetéstől számított 3 hónapon belül Garázs a használatba vételi engedély után átalakítható szobának, konyhának, étkezőnek.
Az ár 69,9 millió Ft kulcsrakész állapotban.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk hívását.

Millinger Zoltán

+36 30 940 5776